Dating

#suflet pereche #dating online #revelion #craciun #cuplu

Profita de Sarbatorile de Iarna pentru a-ti gasi jumatatea. 3 trucuri care o aduc mai aproape

Decembrie ar putea sa para o luna nu prea romantica. E frig, e agitatie, sunt cumparaturi de facut, la fel si multa treaba. Nu prea ai timp de flirt. Cu toate astea, dupa 24 incep cele mai intensezile, in care ai ocazia nu doar sa te distrezi, ci chiar sa iti intalnesti jumatatea.

Pe site-urile de dating, in preajma Sarbatorilor e iures mare. Chiar si cei mai putin activi utilizatori intra in priza, aducand un aer proaspat discutiilor si fiind gata sa intalneasca persoane noi. E, asadar, o buna ocazie pentru a cunoaste pe cineva si, de ce nu, de a-ti intalni jumatatea.

Iata trei situatii care iti garanteaza succesul in dragoste de Sarbatori:

Fii super optimist/a

Optimismul are o multime de avantaje. Atunci cand vezi partea plina a paharului ai mult mai multe sanse sa ti se intample lucruri interesante si chiar ceea ce iti doresti mai mult si mai mult. In plus, stimuleaza si eliberarea de dopamina, hormonul care produce placere. De aceea, e bine sa fii optimist/a de Sarbatori. Porneste cu incredere si vei avea numai de castigat. Optimismul ne face mai frumosi, mai atragatori. Oamenii increzatori au mereu zambetul pe buze si reusesc in felul acesta sa se inconjoare de o multime de persoane, care ii cauta pentru buna dispozitie pe care o emana. Trebuie doar sa ai incredere ca iubirea exista si ca jumatatea ta este si ea pe acolo pe undeva. Fiind o persoana optimista vei face si datingurile mult mai distractive si, prin urmare, cu mai multe sanse de succes.

Spune „DA” mai des

Sunt o multime de oameni singuri extraordinari. Sunt peste tot, trebuie doar sa ai rabdare si sa ii observi. Pentru asta, trebuie sa tii ochii larg deschisi. Iar vacantele nu fac exceptie. Gandeste-te doar ca zilele dintre Craciun si Anul Nou reprezinta o perioada fantastica, in care oamenii sunt mai veseli, mai frumosisi gata de distractie. Provocarea este ca tu sa fii deschis/a sa ii intalnesti. De aceea, spune „DA” oricarei invitatii pe care o primesti la petreceri de orice fel. Studiile arata ca una din trei persoane casatorite si-a gasit jumatatea prin intermediul unui membru al familiei.

Actualizeaza-ti profilul

Anul Nou este momentul perfect pentru o actualizare a profilului tau de pe site-ul de daiting. Trebuie sa folosesti fotografii foarte bune si cat mai recente. Actualizeaza-ti si textul de descriere. Fa-l cat mai scurt si cuprinzator, dar in acelasi timp interesant, astfel incat sa poti convinge din prima potentialii petitori.

Care crezi ca sunt sansele ca de aceste Sarbatori sa intalnesti o persoana pe gustul tau?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului